Husk påmelding til avenyfest med topp underholdning – fredag 17. august

Tradisjonen tro avholdes årets avenyfest siste fredag før skolestart, nærmere bestemt fredag 17. august kl 18.00. Hold av datoen.

Som alltid, vil det bli servert helgrillet lam med tilbehør til de voksne og pølser til barna. Ta med egen drikke.

I år vil en av våre egne beboere stå for underholdningen. Eirik Ulltang er regjerende norgesmester og rangert som nummer 11 i verden innen idrettsgrenen biketrial. Han er den første i verden som har syklet opp til Preikestolen og den første som har hoppet mellom hornene på Svolværgeita på sykkel. Fredag 17. august kommer han og hans lagkamerat og leverer et halsbrekkende show på avenyfesten.

(saken fortsetter under videoen)

Bindende påmelding til festen må skje innen 13. august. Enten via e-post til styrekontor@grefsenterrassehus.no eller via SMS til Lars Onstad på tlf. 980 20 988. Oppgi antall voksne og antall barn, samt leilighetsnummer. Pris kr. 200 pr. voksen og kr. 100. pr. barn. Betalingen gjøres på forhånd, innen 13. august. Betaling kan enten gjøres via Vipps (last ned appen og søk opp «Grefsen Terrassehus»), til sameiets bankkonto nr 1645.11.81762 eller ved å møte opp og betale med kort på styrekontoret i åpningstiden.  Merk betalingen med leilighetsnummer og oppgi antall voksne og barn. For å hindre at evt. regn legger en demper på arrangementet har vi telt tilgjengelig.

Detta blir gøy. Vel møtt !

 

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv