Ballspill i korridorer og i gymsalen

Etter at flere plafonder (taklamper) har blitt knust i korridorer og reposer som følge av ballspill, ønsker styret å minne om at alt ballspill i korridorer er strengt forbudt. Vi oppfordrer foreldre om å ta ansvar for at egne barn ikke spiller fotball i hverken korridorer eller reposer. Se forøvrig husordsreglenes punkt 4.

Plafondene som er benyttet har forøvrig nå gått ut av produksjon. Konsekvensen av dette er at om én lampe knuses, så må alle lamper byttes med ny type for å ivareta den visuelle helheten. Skade på inventar som følge av brudd på husordensreglene vil kunne medføre erstatningsansvar.

Styret ber samtidig om at det ikke benyttes hard fotball beregnet på utendørs bruk i gymsalen. Både av hensyn til vindus- og speilflater, men også av hensyn til støyplager for beboere i tilstøtende leiligheter. Vi har derfor gått til anskaffelse av etpar myke innendørs fotballer som kan benyttes dersom man ønsker å bedrive lek med ball på trimavdelingen. Se etter gule baller av merket Select. Ballene tilhører trimavdelingen og må ikke lånes/fjernes av rommets brukere.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv