Bindende bestilling av ladestasjon for elbil

Etter en omfattende anbudsrunde har styret nå innstilt DE elektro AS for installasjon av infrastruktur for lading av elbil i garasjeanlegget. Prosjektets mål er at enhver seksjonseier skal kunne etablere en ladestasjon på sin seksjons parkeringsplass ved behov. Alle ladestasjoner skal være av typen Salto. Krav til bruk av moderne ladestasjoner har til hensikt å minimere brannfare og muliggjøre effektstyring. Det vil derfor ikke være mulig kun å etablere vanlig støpseluttak for motorvarmer.

Etablering av ladestasjon vil etter at infrastrukturen er etablert kunne gjøres når som helst etter avtale med styret. Det er altså ikke nødvendig å bestille ladestasjon nå for å sikre seg plass.

Sameiet kan via valgt entreprenør tilby etablering av komplett låsbar ladestasjon med automatsikring, jordfeilbryter og måler til kr. 25 000,- inkl. mva.

Ladestasjonen vil være av mode 3 type 1 eller 2 av fabrikat Salto (sjekk spesifikasjonskrav for bil). Montering av ladestasjon levert via bilselger må avtales særskilt (kun Salto-ladere vil bli akseptert). Ladeeffekt vil være 3,6 kW.

Skjema for bindende bestilling vil bli distribuert i postkasser i morgen, onsdag 23. mars. Svarfrist for de som ønsker levering i juni er 15. april. Utover dette vil det være mulighet for løpende bestillinger med ventetid iht. installatørens kapasitet.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv