Et kvart århundre i sameiets tjeneste

Vår alles kjære vaktmester (eller servicetekniker som det heter nå til dags) Jon Arild Sæther, har i dag – 1. mars – vært ansatt i sameiet i 25 år. Et kvart århundre, tenk på det!

I et kvart århundre har han vært på plass kl 6 omtrent hver bidige morgen, i sameiets tjeneste. Om vinteren gjerne et par timer tidligere for å rydde snøen unna, slik at morgentrøtte sameiere skal komme seg trygt til bussen eller skal klare å komme seg opp bakken fra garasjeanlegget med bilen. Små men viktige ting som det er lett å ta for gitt, men som det faktisk ligger en betydelig arbeidsinnsats bak.

Jon Arild er en uvurderlig ressurs. Ingen kjenner dette sameiet, med alle dets kriker og kroker, feil, mangler, særheter, styrker og svakheter – bedre enn han. Uten hans kunnskap og innsats, ville store deler av sameiets drift stoppet opp.

Som takk for lang og tro tjeneste har styret – på vegne av sameiet – valgt å gi Jon Arild et gavekort. Gavekortet håper vi han vil benytte til å ta seg en vel fortjent ferie til et eller annet selvvalgt sted, når anledningen byr seg.

Skulle noen føle for å gi han en ekstra oppmerksomhet i anledningen, vet dere hvor dere finner han, alle hverdager mellom kl 06.30 og 14.30.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv