Hjelp til eldre beboere

Kjære naboer og beboere.

Mens koronaviruset herjer i vårt vanligvis trygge og harmoniske samfunn, sitter det akkurat nå mange eldre beboere alene i blokka vår og kjenner uro for å gå ut for å gjøre innkjøp av livsviktige varer som bl.a. som mat og medisiner. Mange av dem har hverken familie eller pårørende som de kan spørre om hjelp.

Facebook-gruppa SGT BEBOERHJELP er opprettet både for disse beboerne og for ungdommer/unge voksne i sameiet som har lyst til å bistå med hjelp når det er behov. Dersom du ikke er på Facebook, kan du også komme i kontakt via styremedlem Hilde Ståhlbrand på telefon 90892330, så vil hun kunne videreformidle forespørselen. Det er veldig viktig at hjelpen foregår uten at det er fysisk kontakt mellom partene. Håndhygiene er ekstremt viktig. 

Hvis du har lyst til å bidra eller har ungdommer i husstanden som du tror kunne bidratt – håper vi at du melder deg inn/tar kontakt.

Den eneste måten vi kan overkomme denne krisen på er å stå sammen og hjelpe hverandre gjennom. Hold holdet kaldt og hjertet varmt !

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv