Husk avstemningen!

Styret minner om det ekstraordinære årsmøtet som avvikles digitalt og viser til innkallingen som ble sendt ut for en uke siden.

Avstemningen åpner tirsdag 20. september kl. 12:00. Det vil være anledning til å stemme i tre døgn, frem til fredag 23. september kl 12:00.

Sameiere som er registrert med telefonnummer (det gjelder de fleste), vil motta en link på SMS når avstemningen starter. Ved å klikke på linken, kan man avgi stemme digitalt. Du finner også avstemningen på https://vibbo.no/5487 hvis du ønsker å gi inn og stemme direkte der.

Dersom du har reservert deg mot digital kommunikasjon, har du mottatt innkallingen på papir. Da må du benytte stemmeseddel som finnes på side 25 og 26. Vi oppfordrer imidlertid alle som har mulighet, til å stemme digitalt, da dette forenkler opptellingen av stemmer. 

Dette må gjøres innen avstemningen lukkes kl. 12 fredag 23. september. Stemmeseddelen leveres i lukket konvolutt i brevsprekken på styrekontoret i 1. etasje ved BC-inngangen (og altså IKKE i postkasse 280 som de siste gangene). 

Det er også mulig å avgi stemme på papir, selv om du har mottatt innkallingen elektronisk. Isåfall må du printe ut stemmeseddelen i innkallingen du har mottatt, og følge samme prosedyre som beskrevet over.

Følgende saker er til behandling i det ekstraordinære årsmøtet:

  • Kartlegging av ENØK-tiltak i sameiet med sikte på å redusere energiutgifter.
  • Ny belysning langs Kjells Aveny
  • Beslag langs gangbruer og brystning

Som tidligere opplyst kan du stille spørsmål hvis du lurer på noe, ved å poste et innlegg i kommentarfeltet under denne saken på Vibbo.

Du kan også ta direkte kontakt med styrets medlemmer, hvis du ønsker det. Kontaktinfo finner du på hjemmesiden.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv