Ting å huske på i sommervarmen

Sommeren har kommet, terrassene fylles av solglade beboere og blomsterkassene vokser seg igjen frodige og fine. I den anledning ønsker styret å fremme en vennlig oppfordring om å følge noen enkle kjøreregler som kan bidra til økt trivsel for alle terrasseboere.

Trær og busker i terrassekassene skal beskjæres dersom høyden overstiger 60 cm over kanten på terrassekassen. Nålplanter som henger utenfor seksjonens terrassekasse skal beskjæres ved kanten på terrassekassen. Store planter (inntil 60 cm høyde) skal plasseres slik at disse ikke er til sjenanse for naboer, herunder at de er plassert på en slik måte at de ikke drysser på andre seksjoners terrasser.

Vedlikehold av markiser er en del av den enkelte seksjonseiers vedlikeholdsplikt. Vi oppfordrer beboere om å rengjøre markisene regelmessig. Endel markiser er såpass slitt at de er modne for utskifting. Styret har diskutert muligheten for å fremforhandle kvantumstilbud på utskifting av markiser. Det vil isåfall tidligst finne sted i 2021.

Til slutt minner vi om at ingen private gjenstander og eiendeler skal oppbevares i korridorene. Det er heller ikke anledning til å oppbevare gjenstander, tilhengere mm. på gjesteparkeringsplasser.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv