Lansering av ny bildelingstjeneste

På årsmøtet i 2022 fremla styret forslag om å opprette en tjeneste for bildeling i sameiet etter at betongarbeidene var ferdige. Etter å ha vurdert forskjellige tilbydere, har styret valgt å inngå samarbeid med den veletablerte og seriøse leverandøren Hyre. Tjenesten er nå lansert, og vil i første omgang tilby 3 biler som dekker ulike behov;

  • en kompaktbil
  • en familiebil
  • en varebil

Styret hadde i utgangspunktet tenkt at minst én av bilene burde være en el-bil. Men ifølge bransjen er det disse tre typer biler – med fossilt drivstoff – som er klart mest etterspurt for denne type bildeling enn så lenge. Dette antas imidlertid å kunne endre seg relativt, etter hvert som folk flest blir vant til – og komfortabel med – elbil-lading.

Å leie bil via Hyre er enkelt. Det koster ingenting å opprette bruker. Bilene låses opp enkelt med en mobilapp, døgnet rundt. Utgiftene regnes ut automatisk når du avslutter turen.

Klikk følgende lenke for instruksjoner: https://www.hyre.no/slik-fungerer-hyre/ En forutsetning for at tjenesten skal være gratis for sameiet, er at også ikke-beboere har adgang til å leie bilene.

Derfor har vi valgt å plassere dem utenfor garasjeanlegget vårt, nærmere bestemt på p-plassen i nordenden av E-blokka. Kjør forsiktig!

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv