Nye smitteverntiltak i sameiet

For å begrense smittefaren i forbindelse med den pågående korona-pandemien har styret iverksatt følgende tiltak:

  • Styrekontoret har vært fysisk ubemannet i perioden 13 mars til 31. mai, men åpner for normal drift f.o.m. 2. juni. Det vil fortsatt være krav om å følge myndighetenes smittevernsregler. Er du syk, eller har symptomer på sykdom, må henvendelser til styrekontoret skje via e-post til styrekontor@grefsenterrassehus.no eller tlf. 400 16 445.

    Det vil fremdeles være mulig å kontakte servicetekniker Jon Arild Sæther på tlf. 930 18 287 mellom kl. 06.00 og 14.00 på hverdager, hvis noe haster. 
  • Trimrommet forblir stengt inntil smittefaren er over. Når vi vet hvor lang denne perioden er, vil medlemskapet automatisk bli forlenget med tilsvarende periode, uten kostnad for beboerne.
  • Sameiestua har vært stengt f.o.m. tirsdag 17. mars, men er nå åpnet igjen, forutsatt at smittevernreglene følges. Alle innbetalinger refunderes til de som har bestilt og som ikke får brukt lokalet som forventet. Fra og med 22. sept. gjelder nye regler. Se tekst under fanen «Fasiliteter» / «Sameiestua» på vår hjemmeside www.grefsenterrassehus.no.

  • Det vil bli begrenset adgang til å leie utleieleiligheten, og da kun med 5 dagers mellomrom mellom hver utleieperiode. Kontakt styrekontoret for mer informasjon.
  • Bestilling av nøkkelbrikker, poletter til vaskeriene, nøkler til bilvaskeplass og søppelsjakt kan sendes til  styrekontoret, og vil etter innbetaling via VIPPS til «Grefsen Terrassehus Betaling» eller til sameiets bankkonto nr. 1645.11.81762, bli lagt i postkassen. NB! Husk å merke innbetalingen med hva saken gjelder, samt leilighetsnummer!
  • De som har behov for å låne tralle kan ringe servicetekniker og avtale overlevering av nøkkel.
  • Navnelapper til postkasser og/eller ringetablå ved leilighetsdøren kan bestilles fra styrekontoret. Disse vil bli lagt i postkassen til vedkommende ved første anledning.

Styret beklager de ulemper disse tiltakene medfører, men håper på forståelse for at vi nå gjør vårt ytterste for å bidra til å begrense skadeomfanget av pandemien som har utviklet seg.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv