Online reservasjon av utleieleilighet og Sameiestua

Webredaksjonen har den siste uka rullet ut ny funksjonalitet på hjemmesiden. Det nye er at det nå vil være mulig å foreta online reservasjon av utleieleiligheten og Sameiestua direkte fra nettleser. Ved å gå til Fasiliteter vil man nå som før, kunne se tilgjengelighet for de aktuelle lokalene i egen kalender. Det nye er at man nå også kan foreta reservasjon direkte ved å trykke Bestill her. Tjenesten aksepterer Visa, MasterCard og American Express og fungerer både via nettbrett, mobil og nettleser på pc/mac.

For å reservere lokaler må man være registrert bruker og logget inn på hjemmesiden. Registrering/innlogging skjer øverst til høyre på siden under knappen Logg inn.

I forbindelse med automatiseringen av reservasjoner har styret vært nødt til å forenkle prismodellen for leie av Sameiestua. Det vil derfor nå være kun én pris for leie på ukedager og én pris for weekend.

Det vil fremdeles være mulig å foreta manuell reservasjon ved å kontakte styrekontoret via epost, telefon eller personlig oppmøte. Men vær obs på at man da risikerer at i utgangspunktet ledige datoer blir reservert av andre beboere via online reservasjon før styrekontoret rekker å behandle reservasjonen manuelt. Vi oppfordrer derfor alle beboere om å ta i bruk den nye tjenesten.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv