Åpning av skøytebanen på ballplassen

I forbindelse med at det er spådd kuldegrader i en relativt lang periode fremover, erklærerer vi offisiell åpning av skøytebanen på ballplassen fredag 15. desember.

Vi håper å se like mange entusiastiske små og store beboere på isen i år som i fjor. Nytt av året er at sameiet har fått økonomisk støtte av Skøyteforbundet og Sparebankstiftelsens prosjekt «Skøyteglede» – til innkjøp av 12 stk. skøytestøtter (à la «skøytepingviner»), for å hjelpe de minste beboerne i gang på glattisen.

Vi oppfordrer alle skøytegåere om å vise hensyn og tilpasse farten, slik at man ikke er til fare eller skade for seg selv eller andre. Barn bør kun skøyte under tilsyn av voksne. All bruk av skøyteisen skjer på eget ansvar.

Vedlikeholdet av banen baserer seg på frivillighet. Vi krysser fingrene og håper at kulda holder en stund, slik at vedlikeholdet blir minimalt. Styret ønsker å rette en stor takk til ildsjelene Arne Bech, Even Jokstad og David Greenberg for iherdig innsats med å få banen klar til bruk. Vi håper at enda flere beboere ser verdien av dette tiltaket og ønsker å bidra. Interesserte bes ta kontakt på epost.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv