Elektrisk projektorlerret på Sameiestua

Styret har lenge vurdert å få satt opp et fast lerret på Sameiestua. I forbindelse med at noen av våre beboere nå har satt i gang et flott initiativ om å arrangere MGP Junior-fest førstkommende lørdag 5. november, syntes vi dette var en fin anledning til å få dette installert.

Lerretet er elektrisk og heises opp og ned med en egen fjernkontroll. I tillegg til innkjøp av lerret har projektoren fått påkoblet en såkalt Apple TV. Denne enheten gjør at man trådløst kan sende innhold fra mac/pc/mobil/nettbrett direkte til projektoren – uten å være avhengig av kabel. Windows-brukere må installere programmet AirParrot for å benytte funksjonen. For Android-brukere finnes en rekke apper som kan brukes til formålet. Bl.a. Airsync. Man kan også koble seg på projektoren via HDMI-kabel. I Apple TV kan man i tillegg til å se innhold fra egen mac/pc/nettbrett/mobil – strømme innhold fra bl.a. NRK, Netflix (dersom man har konto), YouTube mm.

Fjernkontroller og projektor lånes ut gratis i forbindelse med leie av Sameiestua. Leietaker må signere kontrakt hvor man påtar seg økonomisk ansvar for evt. skader påført utstyret i forbindelse med leie. For å få utdelt projektor og fjernkontroller – husk å melde fra om dette ved reservasjon av lokalet.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv