Lansering av ny hjemmeside

Etter snart 15 års drift av sameiets gamle hjemmeside fant styret ifjor høst tiden moden for å modernisere websiden ved å oppgradere den til et design og funksjonalitet som er mere i tråd med dagens standard for websider. Dette arbeidet er nå fullført.

Den gamle websiden har hatt en svært viktig funksjon i kommunikasjonen mellom beboere og de til enhver tid fungerende styrer etter at den ble lansert våren 2002,  og har siden oppstarten vunnet OBOS´ nettpris for beste hjemmeside for borettslag og sameier hele 3 ganger; i 2003, 2004 og 2010. I løpet av disse årene har siden hatt svimlende 3,6 millioner sidevisninger og 1,2 millioner unike besøk (!!)

Styret ønsker å takke webmaster Helge Øverås som gjennom alle disse årene har hatt driftsansvaret for siden, i samarbeid med styrets webredaktører. Innholdet på siden har gjennom årene vært administrert av fire webredaktører fra forskjellige styrer. Disse er Nina Sundqvist, Anita Baklund, Robert Gjerde og Arnt E. Andreassen.

Den gamle websiden inneholdt store mengder informasjon som er akkumulert gjennom årene. Elsebeth Bache på styrekontoret har gått gjennom all denne informasjonen og forsøkt å bevare og videreføre den informasjonen vi mener er relevant å ta med på den nye siden. En kopi av den gamle websiden vil bli beholdt på adressen http://old.grefsenterrassehus.no – for de som har behov for å søke gjennom gamle saker og informasjon. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert.

Den nye siden har et eget lukket beboerforum. For å benytte dette forumet må man være registrert og logget inn. Registrering foretas ved å trykke Logg inn og registrere seg med navn, leilighetsnummer etc.  Det vil i løpet av de nærmeste månedene også bli implementert en online bookingfunksjon for utleieleiligheten og sameiestua. Her vil beboerne selv kunne logge seg inn og bestille lokaler og betale for disse med kredittkort. Nettsiden har såkalt responsivt design. Dvs. at den i tillegg til bruk på nettleser på pc/mac, er tilpasset visning på nettbrett og mobil.

Nettstedet vil i den nærmeste tiden være i en innkjøringsfase, hvor vedlikehold og endringer vil bli foretatt fortløpende. Bl.a. annet vil det bli lagt inn flere bilder, samt at noen av bildene som ligger inne nå vil bli byttet ut. I tillegg vil det fortsatt fylles på med informasjon fra den gamle siden. Om noen av beboerne oppdager feil eller mangler i funksjonalitet eller innhold, evt. har forslag til endringer/forbedringer – ber vi om at dette rapporteres på epost til styrekontoret.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv