Installasjon av callinganlegg fullført

Installasjonen av det nye callinganlegget fra Defigo er nå fullført i alle inngangspartier, samt i nedkjørselen til garasjen.

Styret oppfordrer alle beboere til å gjøre seg kjent med det nye systemet, samt sjekke at man har blitt korrekt registrert og at alt fungerer.

Systemet er konfigurert slik at du kan ta imot besøkende fra innganger som er direkte knyttet til din blokk. Dvs. at beboere i:

  • A kan ta imot besøkende fra inng. AB
  • B kan ta imot besøkende fra inng. AB og BC
  • C kan ta imot besøkende fra inng. BC og CD
  • D kan ta imot besøkende fra inng. CD og DE
  • E kan ta imot besøkende fra inng. DE

I tillegg skal alle beboere kunne ta imot besøkende fra ringepanel i garasjenedkjørselen.

For brukere med smarttelefon / nettbrett

Systemet inneholder funksjonalitet som gjør at beboere med smarttelefon eller nettbrett kan se hvem som ringer på døren, via video, før man evt. slipper vedkommende inn. Det har også innebygget funksjon for nøkkelfri adkomst. iPhone-brukere kan laste ned app her. Android-brukere laster ned app her. Det er også mulig å kjøpe et stasjonært, veggmontert Defigo-brett, for montering i leiligheten. Dette kan bestilles ved å kontakte support@defigo.no. Prisen er kr. 3.750,- ink. montering. (Mobilvante beboere kan evt. selv kjøpe og et rimelig nettbrett (+/- kr. 700) for bruk i leiligheten, og selv installere appen på dette. )

Klikk her for å laste ned komplett brukermanual for appen.

For brukere uten smarttelefon / nettbrett

Beboere uten smarttelefon/nettbrett vil kunne betjene ringepanelet på samme måte som tidligere, via fasttelefon eller mobil (tast 5 for å åpne døren). Men da uten funksjon for video og nøkkelfri adkomst.

Vi minner om at alle beboere må registrere seg hos Defigo for å kunne ta i bruk systemet. Dette gjøres ved å sende en e-post til support@defigo.no inneholdende navn, telefonnummer og e-post adresse til alle som skal ligge inne i systemet. Beboere som ikke er registrert vil ikke lenger kunne ta imot besøkende når det nye systemet er installert. Defigo kan også kontaktes på tlf.nr. 22 21 00 20.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv