Installasjon av nytt callinganlegg – uke 31

Etter evaluering av callinganlegget Defigo, har styret vedtatt å gå for full installasjon av systemet i samtlige oppganger i sameiet, samt ved innkjørselen ved garasjeporten.

Oppstart av installasjonen er satt til mandag 29. juli, og systemet vil installeres fortløpende i de respektive inngangspartiene gjennom uke 31 og 32. Beboere må påregne å være uten porttelefon i 1-3 dager i installasjonsperioden.

Systemet er konfigurert slik at du kan ta imot besøkende fra innganger som er direkte knyttet til din blokk. Dvs. at beboere i:

  • A kan ta imot besøkende fra inng. AB
  • B kan ta imot besøkende fra inng. AB og BC
  • C kan ta imot besøkende fra inng. BC og CD
  • D kan ta imot besøkende fra inng. CD og DE
  • E kan ta imot besøkende fra inng. DE.

Systemet inneholder funksjonalitet som gjør at beboere med smarttelefon eller nettbrett kan se hvem som ringer på døren, via video, før man evt. slipper vedkommende inn. Det har også innebygget funksjon for nøkkelfri adkomst. iPhone-brukere kan laste ned app her. Android-brukere laster ned app her.

Beboere uten smarttelefon/nettbrett vil kunne betjene ringepanelet på samme måte som tidligere, via fasttelefon eller mobil. Men da uten funksjon for video og nøkkelfri adkomst.

Det er også mulig å kjøpe et stasjonært, veggmontert Defigo-brett, for montering i leiligheten. Dette kan bestilles ved å kontakte support@defighome.com. Prisen er kr. 3.750,- ink. montering.

Mobilvante beboere kan evt. selv kjøpe og et rimelig nettbrett (+/- kr. 700) for bruk i leiligheten, og selv installere appen på dette.

Vi minner om at alle beboere registrere seg hos Defigo for å kunne ta i bruk systemet. Dette gjøres ved å sende en e-post til support@defigohome.com inneholdende navn, telefonnummer og e-post adresse til alle som skal ligge inne i systemet. Beboere som ikke er registrert vil ikke lenger kunne ta imot besøkende når det nye systemet er installert.

Fortsatt god sommer!

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv