Ny tv/internett-avtale + supertilbud på Apple TV

I tråd med årsmøtevedtak fra 2019, forhandlet styret tidligere i år frem en ny avtale med Telenor om leveranse av tv og internett. Den nye avtalen heter Frihet M. Dette produktet vil i mye større grad enn med dagens T We-løsning, gi den enkelte seksjonseier mulighet til å sette sammen sin egen pakke av tv-kanaler og internetthastighet, etter egne ønsker og preferanser. Den nye avtalen vil bli implementert i 1. kvartal 2021. Mere informasjon kommer.

Som en del av den nye avtalen, har styret også fått gleden av å presentere et supertilbud på produktet Apple TV 4K til alle seksjonseiere i SGT. Veiledende pris er kr. 1.899,- Som seksjonseier i SGT betaler du kun kr. 299,-.

Med Apple TV 4K kan du i tillegg til div. spill og apper, nyte timevis med filmer, serier og TV i imponerende kvalitet. Så her er det bare å koble seg opp, søke opp dine favoritt-julefilmer og innta sofaen.

Tilbudet er begrenset til max 1 enhet pr. seksjon. Bestillingsinformasjon blir sendt ut på SMS. Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke har mottatt denne.

Styret ønsker alle eiere og beboere en fortsatt fin førjulstid !

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv