Sameiermøte 2017 – avholdt onsdag 26. april

Årets sameiermøte ble avholdt onsdag 26. april kl. 18.00 på Sameiestua. Totalt 48 seksjonseiere var til stede, mens 24 var representert ved fullmakt. Totalt 72 stemmeberettigede.

Blant sakene det ble stemt over var fullmakt til styret om justering av stillingsbrøk og ansettelsesforhold for renholder, benyttelse av vedlikeholdsfond til rørfornying, utsettelse av installasjon av felles brannvarsling, lokaler for etablering av mikrobryggeri i sameiet og videre utredning av et evt. fremtidig salg av baktomta.

Med unntak av en ørliten justering av formulering i forslaget knyttet til renholder, ble alle forslag vedtatt som skissert i innkallingen – med overveldende flertall.

Valg av styremedlemmer var i tråd med valgkomitéens innstilling. Tidligere varamedlemmer Thomas Bjørnholm og Lars Onstad ble valgt som nye styremedlemmer etter at Arne Bech og Simen Gylseth valgte å fratre, mens styreleder Victoria Sparrman ble gjenvalgt. Simen Gylseth fortsetter som varamedlem, mens nytt varamedlem er David Greenberg.

For flere detaljer; se årsmøteprotokollen som snart finner veien til din postkasse.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv