Utlån av hørselsvern

Styret har den siste tiden mottatt mange henvendelser fra beboere som fortviler over støy ifm betongrehabiliteringen som p.t. pågår i blokk B og C. Det har vært en merkbar økning i antallet henvendelser etter at myndighetene nylig påla arbeidstakere å jobbe fra hjemmekontor.

Styret har stor forståelse for at støyen oppleves som plagsom og sjenerende, men ber samtidig om forståelse for at de kritiske utbedringene som utføres er helt nødvendige å gjennomføre for å vedlikeholde sameiets betongkonstruksjoner.

Vi har idag satt i bestilling et parti med hørselsvern som berørte beboere kan få låne fra styrekontoret mens piggingen pågår. Blokk B er nå inne i siste fase av pigging. Arbeidet vil deretter forflytte seg til blokk C. Styret vil sende ut sms til berørte beboere, straks vi mottar leveransen. Alle hensyn ifm smittevern vil bli ivaretatt, og alle hørselsvern vil bli desinfisert mellom utlån.

Til informasjon vil det bli en pause i betongarbeidet fra og med 22. des ca. kl. 16.00  frem til mandag 3. januar kl. 7.00, hvilket betyr at vi vil slippe denne støyen under julehelgen.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv