Yogatimer i gymsalen – fremdeles mulig å melde seg på !

Kan du nå gulvet med fingertuppene dine? Kan du knyte skolisser uten å sette deg ned? Fleksibilitet går fort ut på dato, det er en sannhet ikke bare for ballettdansere, turnere og kampsportutøvere.

Internasjonal yogainstruktør Birgitta Strobel ønsker nå å tilby beboere i Grefsen Terrassehus, timer i treningsteknikken Long´n´Lean, som er basert på teknikker fra yoga og dans, og er en metode for å øke «hverdagsfleksibiliteten» til folk flest.

Birgitta har 30 års instruktørerfaring og har undervist i Oslo, Paris, Los Angeles, Lanzarote og Malta.

Timene varer 75 minutter, og vil foregå i gymsalen (2. etg. inng. BC),  tirsdager kl. 17.30-18.45, med oppstart uke 9. Pris for 8 ganger kr. 2000,-. Kurset krever minimum 10 påmeldte for å kunne gjennomføres. Betaling via Vipps.

Det kreves ingen tidligere yoga-erfaring for å delta på timene. Usikker på om dette er noe for deg? Da kan du ta en uforpliktende prøvetime for kun kr. 150,-.

For påmelding eller spørsmål, ta kontakt med Birgitta Strobel på tlf. 94 79 25 79 / birgitta.strobel@gmail.com.

Oppdatering: Pr. 1. mars er det 8 påmeldte. Det kreves 2 til for at kurset skal kunne avholdt. Så om du eller noen du kjenner ønsker å prøve dette ut er det bare å hive seg på. Meld din interesse til Birgitta snarest. 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv