Varsel om rydding av parkeringsplass i område D1 (under blokk D)

Den gode nyheten er at rehabiliteringen av betongen går raskere enn planlagt da skadene ikke har vært så omfattende under blokk B og C som først antatt, noe som er positivt både med hensyn til tidsplan og økonomi i prosjektet.

Entreprenøren (PA) har derfor bedt om å få fortsette under blokk D allerede nå, selv om dette arbeidet først var planlagt påbegynt i september. 

Dette betyr at alle biloppstillingsplasser i område D1 må være ryddet, og biler flyttet, senest søndag 20. februar 2022. Har du en låst garasjeport må denne åpnes slik at PA kommer til når den skal tas ned, såfremt du ikke ønsker å demontere og fjerne porten og lettveggene selv. Dette gjelder biloppstillingsplassene 139-146, 157-166, 177-186 og 296.

Vi beklager kort varsel, noe som skyldes at Styret selv ble varslet sent om denne endringen av PA.

Hvis du er berørt ber vi deg sende en bekreftelse til styrekontoret på at du har mottatt dette varselet senest i morgen, onsdag 16 feb. Er du på grunn av det korte varselet forhindret fra å fjerne løsøre på biloppstillingsplassen (i garasjen) må du samtidig gi din aksept på at dette gjøres av entreprenøren (sammen med servicetekniker).

Midlertidig parkering

Det har dessverre oppstått en forsinkelse i.f.m. arbeidet med å ferdigstille B-blokken, noe som medfører at eiere med biloppstillingsplass under B-blokken ikke kan flytte tilbake bilene sine riktig enda, og således frigjøre plass til deg på den gamle gjesteparkeringen som planlagt. 

For å unngå fordyrende forsinkelser mener Styret det vil være mer hensiktsmessig at beboere med biloppstillingsplass i område D1 bruker den nye gjesteparkeringen bak E-blokken inntil arbeidet under B-blokken er ferdig, enn at prosjektet stopper opp eller forsinkes. Enhver forsinkelse vil fordyre prosjektet, noe vi prøver å unngå.

Styret beklager dette, og vil såfremt det er mulig, bistå med å finne en løsning for de som trenger parkeringsplass for forflytningshemmede, eller av andre grunner har store problemer med å komme opp til, og ned fra, gjesteparkeringen bak E-blokken. 

Har du montert EL bil lader på din vanlige plass, og har behov for tilgang til midlertidig lader mens du er berørt, kan du få et parkeringsbevis (oblat) ved å henvende deg til styrekontoret (styrekontor@grefsenterrassehus.no) eller servicetekniker på tlf. 930 18 287.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv