Biler under blokk C2 må flyttes

Prosjektet har nå gått inn i en ny fase, hvilket betyr at entreprenøren (PA) påbegynner betongrehabilitering i område C2 mandag den 24. januar. Se beskrivelse av områder her

Dette betyr at alle biloppstillingsplasser i område C2 må være ryddet, og biler flyttet, senest søndag 23. januar 2022. Har du en låst garasjeport må denne åpnes slik at PA kommer til når den skal tas ned.

Varselet gjelder nummerseriene 235-244, 253-262 og 273-282. 

Det har dessverre oppstått en forsinkelse i.f.m. betongarbeidet under B-blokken, noe som medfører at eiere med biloppstillingsplass under B-blokken ikke kan flytte tilbake bilene sine riktig enda, og således frigjøre plass til deg som har plass i område C2 på den gamle gjesteparkeringen som planlagt. 

For å unngå fordyrende forsinkelser mener Styret det vil være mer hensiktsmessig at beboere med biloppstillingsplass i område C2 bruker den nye gjesteparkeringen bak E-blokken inntil arbeidet under B-blokken er ferdig, enn at prosjektet stopper opp eller forsinkes. Enhver forsinkelse vil fordyre prosjektet, noe vi prøver å unngå.

Styret beklager dette, og vil såfremt det er mulig, bistå med å finne en løsning for de som trenger parkeringsplass for forflytningshemmede, eller av andre grunner har store problemer med å komme opp til, og ned fra, gjesteparkeringen bak E-blokken. 

Har du montert EL bil lader på din vanlige plass i område C2, og har behov for tilgang til midlertidig lader mens du er berørt, kan du få et parkeringsbevis (oblat) ved å henvende deg til styrekontoret eller servicetekniker på tlf. 930 18 287.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Søk

Nyhetsarkiv